Γιάννης Ιωαννίδης: Επιστρέφει «σπίτι» του για τελευταία φορά

Γιάννης Ιωαννίδης: Επιστρέφει «σπίτι» του για τελευταία φορά

Ο σορός του Γιάννη Ιωαννίδη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στην έδρα της ομάδας μπάσκετ του Άρη, όπου ο προπονητής έγραψε μερικές από τις πιο σημαντικές σελίδες της ιστορίας του. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στη Θέρμη στις 5 το απόγευμα.

Φίλοι της ομάδας, η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης Midea, η ομάδα και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Γιάννη Ιωαννίδη πριν από την κηδεία στη Θέρμη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης, ο Γιάννης Ιωαννίδης θα επισκεφθεί για τελευταία φορά το «σπίτι» του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στις 15:30, όπου θα τον αποχαιρετήσουν φίλοι της ομάδας και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές.

Η ΚΑΕ Άρης καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να παραστούν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο για να αποχαιρετήσουν μαζί τον αξέχαστο Γιάννη Ιωαννίδη πριν από την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης. Στο Αλεξάνδρειο θα παρευρεθούν η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης Midea, η ομάδα και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Όλοι καλούνται να παραστούν στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουν τον θρυλικό Γιάννη Ιωαννίδη στο «σπίτι» του.

Συγκίνηση στη Βούλα


Την Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Ιωαννίδη. Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι του αθλητισμού που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη Θεσσαλονίκη, έδωσαν το παρών σε αυτή την συγκινητική εκδήλωση. Στον επικήδειο λόγο, η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Ελένη – Θεοδώρα, επέλεξε στίχους από ένα αγαπημένο τραγούδι του πατέρα της για να τον αποχαιρετήσει.

ioannidis deisi it 3983999 074358

Πηγή: skai.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ