Έξοδα 20.000€ από πατέρα για να μπορέσει ο γιος του να αγωνιστεί σε ποδοσφαιρική ομάδα

Μία ασυνήθιστη ιστορία έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο 22χρονος Μάρτιν δεν έχει επαγγελματική ή ακόμα και ερασιτεχνική εμπειρία στο ποδόσφαιρο, αλλά ο πατέρας του αποφάσισε να καταβάλει το ποσό των 20.000 ευρώ για να του δώσει την ευκαιρία να παίξει σε μία ημιεπαγγελματική ομάδα.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Πρέμισλ Κουμπάν, αναγνώρισε ότι η πρόταση του γονέα ήταν εξαιρετικά ελκυστική και απάντησε θετικά. Ο σχεδιασμός δεν περιορίζεται μόνο στη συμμετοχή του νεαρού σε ένα ματς, αλλά περιλαμβάνει επίσης προπονήσεις με την ομάδα, προκειμένου να αισθανθεί το κλίμα του ποδοσφαιρικού αγώνα.

Ωστόσο, η είδηση έχει ήδη ξεσηκώσει συζήτηση σχετικά με το αν είναι προσβλητικό για το άθλημα να εισέρχεται κάποιος με αυτόν τον τρόπο στην ομάδα και να αγωνίζεται, ειδικά αν δεν έχει καμία προηγούμενη εμπειρία. Πάντως, οι περισσότεροι θεωρούν ότι αυτή είναι μία κατάσταση που είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, καθώς η ομάδα λαμβάνει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και ο 22χρονος φοιτητής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει το όνειρό του, έστω και αν ποτέ δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο στο παρελθόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ