Χατζηδάκης: «Οικογένεια η Εθνική ομάδα-Δεν κοιτάμε πέρα από την… Ιορδανία»

Χατζηδάκης: «Οικογένεια η Εθνική ομάδα-Δεν κοιτάμε πέρα από την… Ιορδανία»

Μετά την επιτυχημένη σεζόν του στην ομάδα του Κολοσσού, τη συμμετοχή του στα “παράθυρα” του Φεβρουαρίου και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ο Μανόλης Χατζηδάκης έχει κερδίσει θέση στην Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Απολαμβάνει την εμπειρία και ανυπομονεί για τη διοργάνωση στη Μανίλα.

«Από τον Φεβρουάριο που επιλέχθηκα για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών και με κάλεσε ο Νίκος Ζήσης να μου πει «είσαι στην ομάδα», είμαι πολύ χαρούμενος που ζω όλο αυτό. Είναι μικρό το διάστημα, αλλά συνεχίζω να δουλεύω και να βοηθώ όπως μπορώ την ομάδα. Είναι όνειρο για κάθε αθλητή να εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα, χαίρομαι πολύ που οι υπεύθυνοι είδαν την πρόοδό μου. Εκτιμώ αυτήν την τιμή και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν και να εκπροσωπήσω την χώρα μου επάξια», δηλώνει ο πρώην παίκτης του Κολοσσού και νυν της ΑΕΚ.

Σχετικά με το πώς νιώθει ως μέλος της Εθνικής ομάδας πριν από μια μεγάλη διοργάνωση, απαντά: «Πάντα υπάρχει λίγο άγχος, ανεξάρτητα από το πού παίζεις, είτε είναι ένα απλό παιχνίδι, είτε μιλάμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, με την πάροδο των ημερών αισθάνομαι όλο και πιο άνετα μέσα στην ομάδα και αποκτώ περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε εργαστεί σκληρά για έναν μήνα τώρα και έχουμε γίνει πραγματική οικογένεια, αισθανόμαστε κάθε φορά καλύτερα ο ένας με τον άλλο».

Όσον αφορά τον στόχο της Εθνικής ομάδας στην Μανίλα, λέει: «Αυτό θα φανεί στο γήπεδο, δεν χρειάζεται να αναφερθεί. Το μόνο πράγμα που μας απασχολεί είναι το ματς με την Ιορδανία και πρέπει να μιλήσουμε μέσω του παιχνιδιού. Όπως είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν μας επιτρέπει να κοιτάξουμε πέρα. Έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας, τρεις τελικούς και ο στόχος είναι να κερδίσουμε τουλάχιστον δύο. Μετά θα δούμε τι θα γίνει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ