Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία με δύο γκολ του Μπαένα

Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 3-1 της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία με δύο γκολ του Μπαένα

Στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, το βράδυ του Σαββάτου, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε άνετο διπλό με 3-1 επί της Σεβίλλης, για την τρίτη αγωνιστική της La Liga. Οι «ροχιμπλάνκος» του Ντιέγκο Σιμεόνε επέστρεψαν έτσι στα τρίποντα, αφήνοντας πίσω την ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ, και επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει της συνέχειας.

Ο Μπαένα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς. Άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό, με τον Λούκμαν να διπλασιάζει στο 26′, και τον ίδιο να πετυχαίνει το 3-0 στο 33′. Σε εκείνο το σημείο ο αγώνας είχε ουσιαστικά κριθεί. Η Σεβίλλη, με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, μείωσε μόλις στο 66′ με γκολ του Σιέρα, χωρίς όμως να απειλήσει ποτέ σοβαρά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Ατλέτικο να ελέγχει τον ρυθμό και τους γηπεδούχους να μην βρίσκουν διαδρόμους προς την εστία. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Λουίς Γκαρθία Πλάθα είχε μπει στη σεζόν με δύο σερί νίκες, δείχνοντας διάθεση να ξεχάσει τις περιπέτειες των προηγούμενων ετών – αυτή η ήττα όμως δείχνει τα όριά της απέναντι σε αντιπάλους που παλεύουν για την κορυφή.

Στο μεταξύ, την ίδια αγωνιστική ξεχώρισε και η Λεβάντε, που επικράτησε με εντυπωσιακό 5-2 της Μπέτις, σπάζοντας το νικηφόρο σερί της. Η Ατλέτικο κοιτάζει πλέον μπροστά: την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε μια δοκιμασία που προβλέπεται δύσκολη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ