Αναταραχή στη Βέρντερ: Ο Κεϊτά αρνήθηκε να ταξιδέψει με την ομάδα όταν έμαθε ότι δεν θα είναι βασικός – Αρνείται ο ποδοσφαιριστής!

Αναταραχή στη Βέρντερ: Ο Κεϊτά αρνήθηκε να ταξιδέψει με την ομάδα όταν έμαθε ότι δεν θα είναι βασικός – Αρνείται ο ποδοσφαιριστής!

Την Κυριακή το βράδυ, η Βέρντερ Βρέμης υπέστη μια βαριά ήττα με σκορ 5-0 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στην «BayArena», με τους γηπεδούχους να κατακτούν μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Bundesliga!

Μακριά από το αποτέλεσμα, όμως, η ομάδα της Βρέμης αντιμετωπίζει και εσωτερικά ζητήματα, καθώς ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Κλέμενς Φριτς, αποκάλυψε ότι ο Ναμπί Κεϊτά αρνήθηκε να ενταχθεί στην αποστολή πριν τον αγώνα, όταν έμαθε πως δεν θα ξεκινούσε ως βασικός!

Ο Φριτς ανέφερε: “Όταν ο Ναμπί έμαθε ότι δεν θα εκκινούσε βασικός εναντίον της Λεβερκούζεν, αποφάσισε να μην μπει στο λεωφορείο της ομάδας αλλά να επιστρέψει σπίτι του. Θα συζητήσουμε μαζί του και με τον ατζέντη του αύριο για τις συνέπειες και το πώς θα προχωρήσουμε”.

Παρά ταύτα, ο ίδιος ο Κεϊτά απάντησε στις κατηγορίες μέσω των social media, δηλώνοντας ότι αυτά που του αποδίδονται από την ομάδα είναι ψευδή και ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να χαλάσει τη φήμη του!

“Θέλω να διευκρινίσω την κατάστασή μου στη Βέρντερ Βρέμης. Από τη στιγμή που έφτασα σε αυτό το υπέροχο σύλλογο, έδειξα πάντα τον επαγγελματισμό μου. Πάντα προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα και τους φανς, ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο με τα αποτελέσματα. Από την αρχή της καριέρας μου, πάντα τήρησα την πειθαρχία μου και εμφάνισα υποδειγματική συμπεριφορά. Δεν θα αφήσω κανέναν να χαλάσει τη φήμη μου”!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ