Ανανέωση συμβολαίου για την Ελευθερία Τζελέπη με τον ΠΑΟΚ

Ανανέωση συμβολαίου για την Ελευθερία Τζελέπη με τον ΠΑΟΚ

Η Ελευθερία Τζελέπη θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την 29χρονη περιφερειακό για τον επόμενο χρόνο, μετά την επιτυχημένη περυσινή της παρουσία στην ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελευθερία Τζελέπη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με τον ΠΑΟΚ, μετά την πετυχημένη περσινή της σεζόν.”

Η ίδια, σχολιάζοντας την ανανέωση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: “Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που αγωνίζομαι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η περσινή χρονιά μας άφησε όλους μία ‘γλυκιά’ και ωραία ανάμνηση και θα προσπαθήσουμε να την επαναλάβουμε και φέτος. Η ομάδα έχει αλλαγές, με νέο προπονητή και καινούριες παίκτριες, οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ να επιτύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και καλή αρχή στο πρωτάθλημα”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ