Αλμέιδα: «Σε αυτήν τη διοργάνωση τα λάθη καθορίζουν το αποτέλεσμα – Η Μαρσέιγ νίκησε δίκαια»

Αλμέιδα: «Σε αυτήν τη διοργάνωση τα λάθη καθορίζουν το αποτέλεσμα – Η Μαρσέιγ νίκησε δίκαια»

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε τη Μαρσέιγ και είδε την αντίπαλη ομάδα να ανοίγει το σκορ με ένα γκολ που μπορεί να συζητηθεί, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ωστόσο, ένα ολέθριο λάθος και μια αυστηρή πέναλτι που καλύφθηκε από τον πολωνικό διαιτητή οδήγησαν στην ήττα με σκορ 3-1.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ματίας Αλμέιδα αποκάλεσε «δίκαιο» το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του έκανε πολλά λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο.

Αναφερόμενος στον αγώνα, ο Αλμέιδα δήλωσε: «Υπάρχει μια πραγματικότητα που συνέβη στο παιχνίδι, οπότε υπάρχει ένας δίκαιος νικητής, ο αντίπαλος. Η Μαρσέιγ έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βελτιωθήκαμε, ισοφαρίσαμε και έδειξαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Σε αυτήν τη διοργάνωση, τα λάθη είναι κρίσιμα και καθορίζουν το αποτέλεσμα. Επίσης, είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με 10 παίκτες».

Σχετικά με τα πέντε γκολ που έχει δεχθεί η ΑΕΚ από πέναλτι, ο Αλμέιδα σημείωσε: «Οι φιλοδοξίες είναι πάντα οι ίδιες. Ίσως ορισμένα πέναλτι έχουν δίνεται ελαφρά την εντύπωση του δώρου. Πρέπει να εξετάσουμε πολλά πράγματα όταν δέχεσαι γκολ από λειτουργία του αντιπάλου και όχι από πέναλτι. Σε αυτήν τη διοργάνωση, δεν γίνονται πολλά δώρα αναφορικά με τα πέναλτι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ