Αλμέιδα: «Πιθανό να έχουμε τον Βίντα στην ρεβάνς – Νέο όνειρο η φετινή σεζόν»

Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ντομαγκόι Βίντα ενδέχεται να συμμετάσχει στη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Κροατία. Αυτή η ανακοίνωση προδιάγραψε την απουσία του από τον αυριανό αγώνα. Ο προπονητής της ΑΕΚ υπογράμμισε ότι το σημαντικότερο είναι ο σεβασμός που δείχνουν οι παίκτες του στον αντίπαλο και εξήγησε ότι η φετινή σεζόν φέρνει ένα νέο όνειρο. Διαβάστε περισσότερα για όσα είπε ο Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου:

– Σχετικά με την εφετινή σεζόν:
«Η ιστορία της περσινής χρονιάς τελείωσε με το Κύπελλο. Τώρα επικεντρωνόμαστε σε αυτό που ξεκινά αύριο. Είναι ένα νέο όνειρο για την ομάδα, τους παίκτες και τον κόσμο. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

– Σχετικά με την κατάσταση του Βίντα:
«Υπάρχει πιθανότητα να τον έχουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι θα μπορούμε να τον υπολογίζουμε για το δεύτερο παιχνίδι».

– Σχετικά με το γεγονός ότι θεωρείται πρωταγωνιστής της επιτυχίας της ΑΕΚ:
«Δεν μιλάω εύκολα για τον εαυτό μου. Πάντα πίστευα στην ομαδική εργασία. Πιστεύω στην ομάδα που προπονώ και με ευχαριστεί. Η επιτυχία μιας ομάδας αρχίζει από τον προπονητή και τον οδηγό, και φτάνει στους παίκτες που έχουν τον μεγαλύτερο ρόλο».

– Σχετικά με το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην OPAP Arena και εάν η ΑΕΚ θα παραμείνει πιστή στην ίδια φιλοσοφία:
«Η πρόκριση εξαρτάται από τα δύο παιχνίδια, οπότε δεν μπορώ να βρω πλεονέκτημα. Θέλουμε πάντα να είμαστε ανταγωνιστικοί και να προσπαθούμε να κερδίζουμε. Αντιμετωπίζουμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα είναι δύο ωραία παιχνίδια, με δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

– Ποιο είναι το κλειδί για αυτά τα ματς:
«Πιστεύω στη δουλειά. Έχουμε ετοιμαστεί για αυτό επαρκώς. Το… κλειδί είναι ο σεβασμός προς τον αντίπαλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ