Τελικός Κυπέλλου “Νίκος Σαμαράς”: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό

Τελικός Κυπέλλου “Νίκος Σαμαράς”: Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό

Μετά από δέκα ημέρες από την προηγούμενη αναμέτρησή τους στο πρωτάθλημα Volley League, η Κηφισιά υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στο “Ζηρίνειο” σε έναν αγώνα νοκ άουτ για το Κύπελλο Ένωσης “Νίκος Σαμαράς”.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 σετ (25-15, 25-18, 25-22) επί της Κηφισιάς, επιβεβαιώνοντας την υψηλή του απόδοση και προκρινόμενος στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Οι “Πράσινοι” επίσης κέρδισαν τον Πήγασο Πολίχνης με 3-1 σετ (25-22, 25-20, 17-25, 25-14), προκριθείτες στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχει στόχο να κερδίσει το τέταρτο και τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο του στο Κύπελλο “Νίκος Σαμαράς” και θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ στον τελικό, στον οποίο αναδείχθηκαν νικητές στον ημιτελικό επικρατώντας της Κηφισιάς με 3-0 σετ.

Ο τελικός θα είναι η δεύτερη φορά που Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου “Νίκος Σαμαράς”, μετά το 2022.

Σε αυτήν τη νίκη του Παναθηναϊκού, πρωταγωνιστής και πρώτος σκόρερ ήταν ο Ανδρέας Φράγκος με 16 πόντους, ενώ καλή απόδοση είχαν και οι Κοβάρ και Ερνάντεζ.

Ο Χάζελντεν ήταν ο πρώτος σκόρερ για τον Πήγασο Πολίχνης με 14 πόντους, προσπαθώντας να κερδίσει τον αγώνα που όμως τελικά κατέληξε υπέρ του Παναθηναϊκού.

Και στις δύο ομάδες, οι παίκτες παρουσίασαν καλές αποδόσεις, με τον Φράγκο να ξεχωρίζει για τον Παναθηναϊκό και τον Χάζελντεν για τον Πήγασο Πολίχνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ