Ολυμπιακός: Στον 4ο τελικό με τη Σαμπαντέλ

Ολυμπιακός: Στον 4ο τελικό με τη Σαμπαντέλ

Η εφημερίδα “Ρελέβο” αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Σαμπαντέλ με τη Νικολέτα του Ολυμπιακού στους ημιτελικούς του Φαϊναλ Φορ του Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο, όπου η δεύτερη ομάδα ονειρεύεται το 7ο τρόπαιο Champions League.

Ο Ολυμπιακός, παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση της Νικόλ Ελευθεριάδου, έχει καταφέρει να κυριαρχεί στον αθλητισμό. Ο τελικός της Κυριακής θα είναι μια συγκρούση μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κερδίσει τα τέσσερα τελευταία τρόπαια.

Για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, η ομάδα του Πειραιά προηγείται με 2-1 στους τελικούς που έχουν διεξαχθεί μεταξύ τους. Η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει διαρκέσει για χρόνια, με πολλά εντυπωσιακά παιχνίδια.

Η Νικολέτα Ελευθεριάδου και η ομάδα του Ολυμπιακού ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τον τέταρτο τίτλο Champions League. Η ποιότητα και η ομαδική δουλειά τους έχουν εντυπωσιάσει τους αντιπάλους τους και τους φίλους του αθλητισμού.

Ο λεγόμενος «El Classico» στον πόλο γυναικών υπόσχεται έναν συναρπαστικό αγώνα, όπου η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες θα φτάσει στα άκρα. Ο Ολυμπιακός ελπίζει να κατακτήσει τον τίτλο και να δώσει νέα χρώματα στην ευρωπαϊκή πόλο.

Πηγή: In.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ