Η ομάδα πόλο που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League

Η ομάδα πόλο που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στο Champions League

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 16-12 της Ματαρό και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League των γυναικών, όπου θα διεκδικήσει τον 8ο ευρωπαϊκό τίτλο της. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη δυνατή ομάδα Σαμπαντέλ, η οποία νωρίτερα είχε αποκλείσει τη Σαντ Άντρεου.

Η ισπανική ομάδα επιθυμεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης. Η ομάδα του Νταβίντ Πάλμα κατάφερε να επικρατήσει 14-9 της άλλης ισπανικής ομάδας, της Σαντ Αντρέου, στον ημιτελικό του Final-4 στη Βαρκελώνη και προκρίθηκε στον τελικό που θα διεξαχθεί αύριο (21/4, 15:00), για την 10η φορά στις τελευταίες 13 διοργανώσεις.

Από τον Τζολάκη στον Σίνα μια… μέρα δρόμος (vids)

Η Σαμπαντέλ προηγήθηκε 7-3 μετά από ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο και κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, παρ’ όλες τις προσπάθειες της Σαντ Αντρέου να πλησιάσει στο σκορ. Οι παίκτριες της πρωταθλήτριας Ευρώπης, είτε με την Τζουστίνι είτε με την Γκονζάλεθ, βρίσκανε πάντα λύσεις.

Η πιο κρίσιμη στιγμή του ημιτελικού ήταν στην αρχή της τέταρτης περιόδου, με το σκορ στο 10-8, όταν η Τερέ απέκρουσε το σουτ της Τζουστίνι και η Πέρεθ κέρδισε πέναλτι. Μετά από εξέταση του βίντεο, οι διαιτητές αποφάσισαν ότι το σουτ της Τζουστίνι είχε προσπεράσει την γραμμή του τέρματος, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η διαφορά στο +3 αντί για μείωση του σκορ από την Σαντ Αντρέου.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Σαντ Αντρέου): 2-2, 3-6, 3-2, 1-4

Τα γκολ:

ΣΑΝΤ ΑΝΤΡΕΟΥ: Πέρεθ 3, Ελ. Ρουίθ 3, Σάουτ, Φαρέ, Μουνιόθ

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Γκονζάλεθ 5, Τζουστίνι 4, Μπ. Ορτίθ 2, Κασάδο, Γκαρσία, Φόρκα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ