Η Ίγκα Σφιόντεκ εντυπωσιάζει στο US Open

Η Ίγκα Σφιόντεκ εντυπωσιάζει στο US Open

Η πρωτοπόρος τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο τουρνουά του US Open στη Νέα Υόρκη και προκαλεί πανικό. Μετά τη νίκη της με 2-0 σετ εναντίον της Σλοβενής αντιπάλου της, Κάγια Γιούβαν, φαίνεται ότι η Σφιόντεκ δεν κάνει πλάκα κανένας στα γήπεδα.

Η Σφιόντεκ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της, η οποία καταφέρεσε να κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι από τα δύο σετ που διεξήχθησαν. Η νίκη ήταν εντυπωσιακή και διήρκεσε μόλις 50 λεπτά!

Η 22χρονη Σφιόντεκ κατάφερε να προκριθεί στο δεύτερο σετ, παίρνοντας τρία συνεχόμενα break και κερδίζοντας το σετ με άνεση μετά από 24 λεπτά.

Το σερβίς της Σφιόντεκ ήταν εξαιρετικό, καθώς κέρδισε συνολικά το 89% των πόντων πίσω από το πρώτο της σερβίς (16/18) και το 80% των πόντων πίσω από το δεύτερο της σερβίς (12/15).

Έτσι διαμορφώθηκε και το αποτέλεσμα του δεύτερου σετ, όπου η Σφιόντεκ κατάφερε να αφήσει την αντίπαλό της με μόλις ένα παιχνίδι και να πετύχει την εντυπωσιακή νίκη με 2-0.

Στον επόμενο γύρο, η Ίγκα Σφιόντεκ θα αντιμετωπίσει την Γέλενα Οσταπένκο, η οποία κέρδισε την Πέρα με ανατροπή χθες το βράδυ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ