Λετονία: Κατάφερε να περάσει τα εμπόδια και να σημειώσει τρίποντα!

Λετονία: Κατάφερε να περάσει τα εμπόδια και να σημειώσει τρίποντα!

Η Λετονία στον αγώνα με τη Λιθουανία παρουσίασε εντυπωσιακή εμφάνιση και κατέλαβε δίκαια την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι κατέκτησε τον αντίπαλο στον τομέα των ασίστ (34-11) και των τριπόντων (16/32 έναντι 5/26), επιτυγχάνοντας μια εκπληκτική νίκη με 35 πόντους διαφορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λετονία έγινε η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα σε ένα πρωτάθλημα από το 1994 (110/261 σε 8 αγώνες, δηλαδή 42,1% ευστοχία).

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Άρτουρς Κούρουκς από τον Προμηθέα Πάτρας ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, με 6 εύστοχα τρίποντα (6/10 – δεν προσπάθησε κανένα δίποντο!). Ο Ρόλαντς Σμιτς σημείωσε 3/4, ο Αντρέις Γκράζουλις 2/2 και ο Κρίστερς Ζόρικς 2/4. Επιπλέον, με από ένα τρίποντο συνεισέφεραν οι παίκτες Ρόντιονς Κούρουκς, Ντάβις Μπέρτανς και Άιγκαρς Σκέλε.

Δηλαδή, από τους 11 παίκτες της Λετονίας που αγωνίζονται στη διοργάνωση, 7 ευστόχησαν από τα τρίποντα. Οι Άρτουρς Στράουτινς, Άρτουρς Ζάγκαρς και Άνζεϊς Πάσετσνικς δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν, ενώ ο σέντερ Κλαβς Κάβαρς δεν δοκίμασε καθόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ