Ντούα Λίπα – Γαβράς χωρισμός: “Η τραγουδίστρια αποφάσισε ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί στην καριέρα της”

Ντούα Λίπα – Γαβράς χωρισμός: “Η τραγουδίστρια αποφάσισε ότι επιθυμεί να επικεντρωθεί στην καριέρα της”

Η Ντούα Λίπα φαίνεται να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Ρομέν Γαβράς, μετά από ένα σύντομο ειδύλλιο. Η ποπ σταρ είχε εντοπιστεί για πρώτη φορά με τον Γάλλο σκηνοθέτη τον Μάρτιο και το δείχνει μετά την κυκλοφορία του τρίτου της άλμπουμ. Η 28χρονη σταρ φαίνεται να έχει χωρίσει από τον 42χρονο Γάλλο, επικεντρώνοντας την προσοχή της στη μουσική της.

Μια πηγή αναφέρει: «Η Ντούα και ο Ρομέν χώρισαν τους δρόμους τους μετά από ένα καλοκαίρι αγάπης. Έχει βάλει παρωπίδες όταν πρόκειται για την καριέρα της και το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν τα πράγματα χαλάσουν. Ο Ρομέν θεωρούσε την Ντούα εργασιομανής, αλλά εκείνη δεν σκοπεύει να επιβραδύνει για τίποτα και για κανέναν». Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου.

Οι διακοπές τους στην Ελλάδα

Η ποπ σταρ Ντούα Λίπα βρέθηκε στη Σίφνο τον περασμένο Ιούλιο μαζί με τον Γάλλο σύντροφό της, όπου απόλαυσαν τις διακοπές τους. Η διάσημη τραγουδίστρια είχε ανεβάσει μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Παραθέτουμε μερικές εικόνες από τη νέα συλλογή μόδας του χειμώνα. Απολαύστε τις μοναδικές δημιουργίες μας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ