Ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μος επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της

Ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μος επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της

Η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μος, γνωστή από το «Handmaid’s Tale», επιβεβαίωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί εν μέσω συνέντευξής της στο δημοφιλές τηλεοπτικό talk show «Jimmy Kimmel Live!».

Ενώ ο χαρακτήρας της παραμένει έγκυος στη σειρά «The Handmaid’s Tale», ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ τη ρώτησε αν η εγκυμοσύνη της είναι πραγματική. “Είσαι έγκυος ή απλά μια αφοσιωμένη ηθοποιός;”, ρώτησε εκείνος, ενώ η Μος αστειεύτηκε απαντώντας: “Λίγο και από τα δύο”.

Η 41χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι αισθάνεται τυχερή με τον τρόπο που διαχειρίζεται την εγκυμοσύνη της και ζήτησε συμβουλές από τον παρουσιαστή, που έχει τέσσερα παιδιά. Ο ίδιος ανέφερε μια συμβουλή που του είχε δώσει ο Μπιλ Μάρεϊ, προτείνοντας να φέρουν χριστουγεννιάτικα φωτάκια και κεριά που λειτουργούν με μπαταρίες στο δωμάτιο τοκετού.

Η Μος δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της, αλλά παραδέχτηκε πως πηγαίνει πολύ καλά. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της είχε πρωτοεμφανιστεί τον Δεκέμβριο, όταν εντοπίστηκε να τρίβει την κοιλιά της στο πλατό της τελευταίας της ταινίας στο Λος Άντζελες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ