Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Αναστάτωση στο Twitter λόγω των φωτογραφιών τους

Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ: Αναστάτωση στο Twitter λόγω των φωτογραφιών τους

Οι πρόσφατες φωτογραφίες του Μπεν Άφλεκ με την πρώην σύντροφό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, απεικονίζουν τον ηθοποιό να δείχνει εξαιρετικά χαρούμενος, κάτι που έχει προκαλέσει συζητήσεις στο διαδίκτυο. Οι φανατικοί του σχολίασαν ότι κάθε φορά που συναντιούνται, ο ηθοποιός και η πρώην σύντροφός του φαίνεται να περνούν εξαιρετικά καλά μαζί. Μετά την φωτογραφία από τον αγώνα μπάσκετ του γιου τους, τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να δημιουργούν ανησυχίες για τον γάμο του Άφλεκ με τη Λόπεζ, ο οποίος είναι γνωστός ηθοποιός και νυν σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ. Τα δημοσιεύματα που περιγράφουν πιθανή κρίση στον γάμο τους ή φωτογραφίες που τους δείχνουν σε δύσκολες στιγμές, έχουν παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτές τις αντιδράσεις.

Κάτω από τις φωτογραφίες με τη Γκάρνερ, πολλοί χρήστες του Twitter εκφράζουν την άποψη ότι είναι σπάνιο να βλέπουν τον Άφλεκ να χαμογελάει τόσο πολύ, ενώ άλλοι σχολιάζουν ότι ποτέ δεν τον έχουν δει τόσο χαρούμενο μαζί με τη Λόπεζ. Τέλος, υπάρχουν και όσοι εκτιμούν ότι οι δύο ηθοποιοί ίσως επανασυνδεθούν στο μέλλον.

Και.. αγκαλιά

Παρά το γεγονός ότι οι δυο ηθοποιοί συναντιούνται κυρίως λόγω των κοινών παιδιών τους που μεγαλώνουν μαζί, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι εμφανίσεις τους έχουν προκαλέσει σχόλια. Ένα άλλο προηγούμενο περιστατικό που δημιούργησε αίσθηση ήταν μια φωτογραφία από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου η Γκάρνερ και ο Άφλεκ φαίνεται να αποχαιρετούν ο ένας τον άλλο με μια αγκαλιά μέσα στο αυτοκίνητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ