Θάλεια Ματίκα: Προτείνω τη διακοπή της κύησης στην περίπτωση του συνδρόμου Down

Θάλεια Ματίκα: Προτείνω τη διακοπή της κύησης στην περίπτωση του συνδρόμου Down

Η ηθοποιός Θάλεια Ματίκα παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στις εμπειρίες της κατά τη διάρκεια των εγκυμοσύνων της. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκάλυψε ότι κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη, της είπαν ότι υπήρχε πιθανότητα εμφάνισης συνδρόμου Down και συμφώνησε με την ιδέα της διακοπής της κύησης. Επιπλέον, τόνισε ότι αυτή η απόφαση προκαλεί αρκετό πόνο και φόβο, καθώς ολόκληρη η οικογένεια βιώνει έναν εξαιρετικά δύσκολο χρόνο.

Σχετικά με την αντίδραση του συζύγου της, Τάσου Ιορδανίδη, η Θάλεια Ματίκα ανέφερε ότι δεν συζήτησαν για τα προβλήματα της εγκυμοσύνης της. Ωστόσο, είπε ότι ο σύζυγός της ήταν αισιόδοξος και πίστευε ότι όλα θα πάνε καλά. Η ίδια, από την άλλη, είπε ότι την περισσότερη ώρα ανησυχούσε και συλλογίζονταν το χειρότερο σενάριο, ενώ ο Τάσος ήταν πιο αισιόδοξος.

Το κείμενο ολοκληρώθηκε με την Θάλεια να μιλάει για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της. Περιγράφει ότι ήταν μια μεγάλη έκπληξη που περίλαμβανε ένα εντυπωσιακό πάρτι. Η ίδια αναφέρει ότι αν και έχουν αντιμετωπίσει διάφορες δυσκολίες, η σχέση τους δεν έχει περάσει ποτέ από κρίση και ούτε η ίδια ούτε ο Τάσος έχουν σκεφτεί ότι κάτι θα μπορούσε να καταστρέψει τη σχέση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ