Συνέντευξη με τον Κώστα Τουρνά

Συνέντευξη με τον Κώστα Τουρνά

Ο Κώστας Τουρνάς μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την καριέρα του και τα ψέματα που είχαν γράψει για εκείνον όταν ξεκινούσε στη μουσική. Ανέφερε πως όταν ήταν 23 ετών, άκουσε ότι κατηγορήθηκε για ομοφυλοφιλία, το οποίο τότε ήταν απαξιωτικό. Επίσης, μίλησε για την τραπ μουσική και τους συναδέλφους του, ενώ αναφέρθηκε και στην τηλεόραση σήμερα χαρακτηρίζοντάς την ως “fast food”.

668384

Για την τραπ

Ο Κώστας Τουρνάς σχολίασε την τραπ μουσική, αναφέροντας πως για εκείνον ο μιλητός έμμετρος λόγος είναι μια μορφή μουσικής, αλλά όχι κάτι που αγαπά προσωπικά. Εξέφρασε επίσης τη γνώμη του για την τάση της θυμού, αναρωτούμενος από πού προέρχεται αυτή η τάση.

Για τους συναδέλφους

Αναφερόμενος στους συναδέλφους του, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Νίκο Οικονομόπουλο και τις ικανότητες του Ανέφερε επίσης πως δεν έχει προτίμηση σε ερωτικούς στίχους και καψούρα, αλλά συνεργάστηκε με την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Μαρίνο στη σύνθεση τραγουδιών.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημερινή τηλεόραση, χαρακτηρίζοντάς την ως “fast food” και αναφέροντας πως η απόφαση να συμμετάσχει σε talent show τον εξαρτάται από την απόγνωση και τα αδιέξοδα που θα έχει βρεθεί στη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ