Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω ανάγκη να εμπορευματοποιήσω τον πόνο»

Σωτήρης Τσαφούλιας: «Δεν έχω ανάγκη να εμπορευματοποιήσω τον πόνο»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανταποκρίθηκε στον Άγγελο Βουράκη και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών. Αρχικά, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, που βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που σκηνοθετεί, έθιξε το θέμα με τον Πάνο Βλάχο και ανέφερε: «Δεν έγινε τυχαία ο ντόρος για τον Πάνο Βλάχο τώρα. Θέλουν να τραβηχτεί η προσοχή, από την υπόθεση των Τεμπών».

Στη συνέχεια, απάντησε στους Άγγελο Βουράκη και Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, που είπαν ότι εκμεταλλεύεται το θέμα των Τεμπών: «Έχω αποδείξει και με την απόσυρση της ταινίας μου το 2015 ότι δεν έχω ανάγκη να εμπορευματοποιήσω τον ανθρώπινο πόνο. Μάλλον ο κος Βουράκης και ο κος Γιαννόπουλος δεν άκουσαν την έκκληση της κυρίας Καρυστιανού από το Ευρωκοινοβούλιο, που είπε ότι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν προβάλουν το θέμα. Αν αυτό είναι εμπορευματοποίηση του πόνου, υπάρχει πρόβλημα κατανόησης».

Ο Άγγελος Βουράκης αντέδρασε αμέσως στο βίντεο, λέγοντας: «Μένω στην άποψή μου και σε αυτό που είπα. Εγώ δεν άκουσα το όνομα του Παύλου Ασλανίδη, ενός ακόμη πατέρα που έχασε το παιδί του στα Τέμπη και μίλησε με την κα Καρυστιανού σε εκδήλωση στο Ευρωκοινβούλιο. Οι γονείς αυτοί, δίνουν έναν αγώνα για να επικρατήσει η δικαιοσύνη. Αν θέλουμε να βοηθήσουμε για το θέμα των Τεμπών, πρέπει να το κάνουμε με την ουσία της υπόθεσης και όχι αναπαράγοντας το όνομα της κας Καρυστιανού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ