Σάττι Ζάρι – Τα σχόλια της τραγουδίστριας στην αρνητική κριτική

Σάττι Ζάρι – Τα σχόλια της τραγουδίστριας στην αρνητική κριτική

Η τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024 με το τραγούδι “Ζάρι”, παρά τις αρνητικές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει. Παρόλα αυτά, βρίσκεται στην 7η θέση στα στοιχήματα και έχει κερδίσει την ενθουσιώδη υποστήριξη του κοινού της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρόγραμμα Breakfast@Star στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η Μαρίνα Σάττι αρνήθηκε να αντιδράσει στις αρνητικές αξιολογήσεις, λέγοντας απλά: «Αισθάνομαι πολύ ωραία για την 7η θέση. Δεν έχω να πω τίποτα σε όσους θεωρούν ότι το τραγούδι μου είναι αχταρμάς».

Παρά τις διαφορετικές απόψεις στην Ελλάδα, το τραγούδι “Ζάρι” έχει κερδίσει θετική ανταπόκριση στο εξωτερικό, με τους οπαδούς της Eurovision να ενθουσιάζονται από τη φωνή της Μαρίνας Σάττι, τον ρυθμό και το γεγονός ότι η Ελλάδα προσφέρει ελληνικό στίχο φέτος.

satti 2 1

Απάντηση στις ρεγκετόν αναφορές

Σε ένα live που πραγματοποίησε στο προφίλ της στο Instagram, η Μαρίνα Σάττι απάντησε σε όσους χαρακτηρίζουν το τραγούδι της ως ρεγκετόν. Τραγούδησε το “Γλύκα Γλύκα” πάνω στη μελωδία του τραγουδιού της και εξήγησε: «Για τους που λένε ότι είναι ρεγκετόν, ας ακούσουν το “Γλύκα Γλύκα” της Κέλλυς Κελεκίδου στο YouTube, ένας συρτός. Αυτός είναι ο χορός στο “Ζάρι”, όχι ρεγκετόν, όπως το αναφέρουν οι εκτός Ελλάδος. Ας ακούσουμε συρτό και όχι ρεγκετόν!» κήρυξε με στόμφο. Έπειτα, πρόσθεσε: «Που θα μας πείτε ρεγκετόν…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ