Αναχώρηση Πάσχα 2024: Πληρότητα 100% σε Λιμάνια και ΚΤΕΛ

Αναχώρηση Πάσχα 2024: Πληρότητα 100% σε Λιμάνια και ΚΤΕΛ

Την πασχαλινή έξοδο των Αθηναίων κορυφώνει η πληρότητα που φτάνει στο 100% σε μετακινήσεις από τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, καθώς επίσης και στα πλοία για το Πάσχα. Υψηλές ποσοστώσεις παρατηρούνται επίσης στις πτήσεις από το Αεροδρόμιο της Αθήνας. Στο λιμάνι του Πειραιά προγραμματίζονται 18 δρομολόγια για σήμερα Μ. Παρασκευή, ενώ χθες έγιναν 21 δρομολόγια. Μόνο χθες ταξίδεψαν για νησιά του Αιγαίου 27.263 επιβάτες με 4.275 οχήματα.

Στα ΚΤΕΛ, η πληρότητα φτάνει στο 100% για δρομολόγια προς περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, με αύξηση 20% σε σχέση με πέρυσι. Για σήμερα και το Μεγάλο Σάββατο προγραμματίζονται 250 και 180 δρομολόγια αντίστοιχα. Επίσης, αυξημένα είναι τα δρομολόγια από τον σταθμό των Λεωφορείων Λιοσίων προς διάφορους προορισμούς.

Στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών παρατηρείται αύξηση στις πτήσεις, ενώ οι top προορισμοί εσωτερικού και εξωτερικού από τις βάσεις της Αθήνας και Θεσσαλονίκης αναδεικνύονται.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Στιγμιότυπο από το ΚΤΕΛ Κηφισού όπου συνεχίζεται η κίνηση των εκδρομέων. Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαϊου 2024 (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ