Ζαρκάδι Καρπενήσι: Η viral φωτογραφία!

Ζαρκάδι Καρπενήσι: Η viral φωτογραφία!

Ζαρκάδι Καρπενήσι: Υπέροχες εικόνες που δεν συναντάμε στη μεγαλούπολη

Ένα αρσενικό ζαρκάδι εθεάθη να περπατάει και να αναζητά τροφή στους δρόμους του Καρπενησίου, νωρίς το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιδήμαρχος του Καρπενησίου, Γιάννης Σταμάτης, το πανέμορφο άγριο ζώο εμφανίζεται να πλανιέται στην οδό Άρη Βελουχιώτη και σε αυλές κατοικιών.

«Η φύση μας έχει επισκεφτεί σήμερα στο Καρπενήσι. Καλημέρα και καλή Ανάσταση», σχολίασε ο αντιδήμαρχος.

Συνιστάται σε όλους τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο για το Καρπενήσι, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, να είναι προσεκτικοί όχι μόνο για τα αγριογούρουνα, αλλά και για τα ζαρκάδια που εμφανίζονται αιφνιδίως στο δρόμο.

Ένα ζαρκάδι περπατά στους δρόμους του Καρπενησίου!
%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1 Viber 2024 05 02 11 59 43 768

Η αλεπουδίτσα που… πίνει καπουτσίνο!

Λίγες ημέρες νωρίτερα, έγινε γνωστό περιστατικό με μια αλεπού να απολαμβάνει καρυδόπιτα, γιαούρτι και φέτα και να πίνει καπουτσίνο στο καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και γέλιο στα social media. Οι επισκέπτες του καταφυγίου επιτρέπουν στην αλεπού να ανέβει στο τραπέζι τους και να τρώει από το φαγητό τους, πράγμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από φιλόζωους πολίτες.

Αυτό δεν αποτελεί πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο, με την αλεπού να έχει γίνει σχεδόν φίλη με τους ανθρώπους, κάνοντας ακόμα και βόλτες στο πλευρό τους. Πέρυσι, το καταφύγιο Μπάφι είχε εκδώσει έκκληση μετά από ανάλογα βίντεο που κυκλοφόρησαν, ζητώντας από τους επισκέπτες να μην τρέφουν την αλεπού, αποκαλώντας τη συμβουλή ως συστάσεις ειδικών.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ