Περρής αναφέρεται στα λεγόμενα της Καινούργιου και υπογραμμίζει την ανάγκη προσοχής

Περρής αναφέρεται στα λεγόμενα της Καινούργιου και υπογραμμίζει την ανάγκη προσοχής

Ο Βαγγέλης Περρής εξέφρασε την άποψή του για την δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αναφορικά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα. Ο Περρής επεσήμανε πως οι δηλώσεις της Καινούργιου περιείχαν αντιφάσεις και χαρακτηρισμούς, προτρέποντας την να είναι προσεκτική στις εκφράσεις της. Επίσης, σχολίασε την αναφορά της Καινούργιου στον Νίκο Κοκλώνη.

Αναφερόμενος στα λεγόμενα της Καινούργιου, ο Περρής ανέφερε πως τα δεδομένα που παρουσίασε ενδέχεται να μην ήταν ακριβή, υπογραμμίζοντας την σημασία της λέξης “ανήθικος” που χρησιμοποιήθηκε. Τέλος, έκανε έκκληση για σύνεση στη χρήση λέξεων σε τηλεοπτικές κόντρες.

FKvYnWCVEAM8wAn

Περρής: “Προσοχή στις εκφράσεις”

Ο Περρής υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της επιλογής λέξεων και της ανάγκης να είμαστε ευαίσθητοι στην επικοινωνία, αναφέροντας παραδείγματα της τηλεοπτικής βιομηχανίας. Τόνισε πως η λέξη “ανήθικος” πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση και όχι ελαφριά, όπως συμβαίνει σε ορισμένες καταστάσεις.

Σχολιασμός Λιάγκα

Προηγούμενα, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφερθεί στο θέμα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της δήλωσης της Καινούργιου για την μητέρα της Δανάης Μπάρκα και τη Βίκυ Σταυροπούλου. Καταλήγει επίσης πως η επικοινωνία και οι ανθρώπινες σχέσεις απαιτούν ευαισθησία και σεβασμό προς τους άλλους.

Πηγή: Tlife.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ