Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλά για οικονομική δυστυχία: «Όταν η σύντροφός μου έκανε σκληρή δουλειά για να βγάλουμε ένα μακαρόνι»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραδέχεται την οικονομική δύσκολη περίοδο που αντιμετώπισε, αναφέροντας πως σε κάποια στιγμή δεν είχε ούτε ένα ευρώ για να ζήσει τα καθημερινά.

Ο παρουσιαστής εξομολογείται ότι ο αδελφός του τον συντηρούσε, καθώς και για τη σημασία της στήριξης από τη σύντροφό του, Ελένη.

Καθώς μιλούσε με συγκίνηση, αναφέρει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση, ενώ τονίζει τον ρόλο της Ελένης που έκανε σκληρή δουλειά για τη συντήρηση τους και αποκαλύπτει την υπεράσπισή της απέναντι σε ανθρώπους που την αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση.

Η θλίψη και ο επαίνος για τη σύντροφό του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρει ότι η Ελένη έκανε σκληρή δουλειά και της εκφράζει την εκτίμησή του, ενώ θυμάται τον αγώνα της που δούλευε ακόμα και τις πιο δύσκολες ώρες για να βγάλουν έστω ένα γεύμα.

Έκφρασε επίσης την λύπη του για την αντιμετώπιση που δέχεται η Ελένη από κάποιους, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να την εγκαταλείψει, αποδεικνύοντας την αγάπη και τον σεβασμό του προς αυτήν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ