Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την υγεία της

Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την υγεία της

Ο αδερφός της Κάτιας Νικολαΐδου δήλωσε ότι η αδερφή του δεν υπέφερε από καρκίνο για 20 χρόνια, αλλά η ασθένεια επανήλθε τελευταία. “Ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά το τελευταίο ενάμιση χρόνο”, ανέφερε.

Μια μέρα μετά την κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου, ο αδερφός της ανέφερε ότι η αδερφή του δεν υπέφερε από καρκίνο για 20 χρόνια, όπως αναφέρονται. Αντίθετα, εξήγησε σε συνέντευξή του στο πρόγραμμα “Πρωινό” ότι η ασθένεια επανήλθε τον τελευταίο 1,5 χρόνο. “Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τίποτα. Χθες η μητέρα μου μου είπε ότι πηγαίναμε κάπου σε κάποια επίσκεψη. Δεν μπορούσε η γυναίκα να το συνειδητοποιήσει ακόμα και χθες”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Είναι δυσάρεστος ο ρόλος που έχω πάρει. Βγαίνουν και λένε ότι η Κάτια υπέφερε από καρκίνο για είκοσι χρόνια. Είναι ψέματα, αυτό δεν ισχύει. Η Κάτια ζούσε φυσιολογικά για είκοσι χρόνια. Είναι λάθος να λέγεται ότι υπέφερε, τουλάχιστον αυτή είναι η αντίληψή μου, ότι μπαινόβγαινε συνεχώς στα νοσοκομεία, αλλά αυτό δεν ισχύει. Η Κάτια ζούσε φυσιολογικά τη ζωή της για είκοσι χρόνια. Δεν είχε κανένα πρόβλημα”. Τέλος, εξήγησε: “Ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πάλι δεν υπήρχε συνεχής παραμονή στα νοσοκομεία. Έκανε τις εξετάσεις της, πολεμούσε την ασθένεια. Ήταν καλύτερα, ξαναπήγαινε στο νοσοκομείο. Το τελευταίο εξάμηνο ήταν δύσκολο, χειροτέρεψε. Ας μην δημιουργήσουμε λάθος εντυπώσεις στο κοινό μέσω τηλεόρασης”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ