Καυγάς ανάμεσα σε Καινούργιου και Κωνσταντάρα στο Twitter

Καυγάς ανάμεσα σε Καινούργιου και Κωνσταντάρα στο Twitter

Έντονη αντιπαράθεση στο Twitter ξέσπασε μετά την ατάκα του Λάμπρου Κωνσταντάρα ότι θα άλλαζε δουλειά αν έπρεπε να συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου.

Την δημόσια διαμάχη ανέπτυξαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Με αφορμή τη συνέντευξη του Κωνσταντάρα στο «I Love Σου Κου» και τη δήλωσή του ότι αν αναγκαζόταν θα άλλαζε δουλειά αν είχε να συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου, οι δύο τηλεοπτικές προσωπικότητες εκτοξεύτηκαν σε ανταλλαγή απόψεων στο Twitter. Σε ένα tweet, όπου ένας χρήστης παρουσίασε screenshot της συγκεκριμένης δήλωσης του δημοσιογράφου, η Καινούργιου απάντησε αμέσως.

Στιγμιοτυπο οθονης 2024 04 07 120152

«Τι θα πιστέψεις τώρα, πως θα συνεργαζόμουνα μαζί του;», αντιδρά η Καινούργιου, προσθέτοντας: «Σε φιλάω πολύ για τον τρόπο που δουλεύεις». Ο Κωνσταντάρας ανταποκρίθηκε αμέσως, αναφερόμενος στην προκλητικότητα της δημοσιογράφου: «Συνήθεια σου να πάρι άγνωστοι ή να είναι αναίσθητοι. Άραγε έχεις δει την τηλεθέαση σου και τις σαρκαστικές ατάκες που έχεις αφήσει στους συνεργάτες σου; Και μου μιλάς εσύ για φιλική συμπεριφορά; Αστείο». Η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν απλή: «Καλά να είσαι μόνο. Τα καλύτερα» ολοκληρώνοντας την διαδικτυακή αντιπαράθεση.

Στιγμιοτυπο οθονης 2024 04 07 120226

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ