Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για τη Βουλιμία, την Κατάθλιψη και την Τηλεόραση

Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για τη Βουλιμία, την Κατάθλιψη και την Τηλεόραση

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η διάσημη επικοινωνιολόγος, παραχώρησε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” στις 12 Απριλίου. Σε αυτήν μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις κρίσεις άγχους και την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση. Αρχικά, δήλωσε: “Είμαι καλά, αλλά πάντα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λύσω ακόμα και επαγγελματικά”.

Αναφορικά με την προσωπική της αντίληψη, εξομολογήθηκε: “Είμαι απαισιόδοξος άνθρωπος με φίλτρο για το θετικό. Προσπαθώ να αλλάξω τον τρόπο σκέψης μου και να αποδεχτώ τις αρνητικές πλευρές μου”.

Αποκαλύψεις για μια πρώην βίαιη σχέση

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε σε μια κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν, λέγοντας: “Βίωσα μια σχέση με έντονη ζήλεια που ήταν καταπιεστική. Αυτή η εμπειρία με οδήγησε σε διάφορα συναισθηματικά προβλήματα”.

Αντιμετώπιση της Βουλιμίας

Αποκαλύπτοντας τις βουλιμικές τάσεις της, δήλωσε: “Έχω αποφασίσει να μιλήσω γι’ αυτό γιατί επηρεάζει πολλούς ανθρώπους. Το να αντιμετωπίζει κανείς αυτό το πρόβλημα είναι δύσκολο, αλλά με τον καιρό και με την υποστήριξη μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση”.

Πηγή: Tlife.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ