Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τη νόσο του Αλτσχάιμερ και την άνοια

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τη νόσο του Αλτσχάιμερ και την άνοια

Η Ελένη Ράντου μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook αναφορικά με τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για την άνοια, αφού η μητέρα της πάσχει από αυτήν. Σε αυτήν την ανάρτηση αποκάλυψε ότι η νόσος αυτή της μητέρας της την επηρεάζει όλο και περισσότερο καθημερινά.

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου:

«Ένας άνθρωπος είχε πει κάποτε ότι όταν αγαπάς κάποιον με άνοια, τον χάνεις όλο και περισσότερο κάθε μέρα. Δεν θα ήθελα να δημιουργήσω αυτήν την ασθένεια σε κανέναν. Καθώς η νόσος εξελίσσεται, αλλάζονται και οι σωματικές λειτουργίες και στο τέλος οι ασθενείς ξεχνούν τους αγαπημένους τους. Μπορεί να φτάσουν σε σημείο να είναι σε κατάσταση αδράνειας και να μην τρώνε ή πίνουν».

Η Ελένη Ράντου εκμαιεύει από την ανάρτησή της την επιθυμία να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με αυτήν τη σκληρή ασθένεια και ζητά από τους φίλους της να κάνουν αντιγραφή και επικόλληση του κειμένου στο προφίλ τους. Ευχαριστεί όλους όσους έχουν φίλους ή συγγενείς που ζουν με άνοια και επίσης ευχαριστεί όσους είναι διατεθειμένοι να μοιραστούν την ανάρτηση για να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τη νόσο του Αλτσχάιμερ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ