Η Άντζελα Γκερέκου μιλάει για τη δυσκολία που αντιμετώπισε η οικογένειά της λόγω κακοδικιών και κακής δημοσιότητας

Η Άντζελα Γκερέκου μιλάει για τη δυσκολία που αντιμετώπισε η οικογένειά της λόγω κακοδικιών και κακής δημοσιότητας

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η Άντζελα Γκερέκου, μίλησε για τη ζωή της με τον εκλιπόντα σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο, καθώς και για τις αδικίες που υπέστη ως οικογένεια. Η ηθοποιός εξέφρασε τον θυμό που έχει απομείνει μέσα της από αυτήν την δύσκολη περίοδο και τη λύπη της για τον τρόπο που οι άνθρωποι τον αντιμετώπισαν, παρόλο που ο κόσμος τον λάτρευε.

Η Άντζελα αναφέρθηκε στον θυμό που είχε αναπτύξει ο Τόλης, παρόλο που εκείνη τον είχε ήδη ξεπεράσει. Είπε ότι αυτή η κακή μεταχείριση τον φέρνει αρρώστο και τον λυπάται που πλήττονται εκείνος και η κόρη τους από αυτήν την αδικία. Εξήγησε ότι προσπάθησε να του δείξει ότι δεν είναι έτσι και κατάλαβε πόσο ευγενικός και γενναιόδωρος ήταν σε όλους.

Σχετικά με την περιουσία του Τόλη Βοσκόπουλου, η Άντζελα εξομολογήθηκε:

Είπε ότι όλη η περιουσία του Τόλη δεσμεύτηκε από κακοδικίες και κακή δημοσιότητα, χωρίς όμως κανείς να αναγνωρίσει τις λάθος κινήσεις που έγιναν. Επίσης, αναφέρθηκε στην τραγική διάρκεια της απουσίας του Τόλη. Η Άντζελα δήλωσε ότι παλεύει και πιστεύει ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος, αλλά μια συνέχεια. Μάλιστα, εξομολογήθηκε ότι ο θάνατος του ήταν σαν ένα όνειρο που ήρθε για έναν λόγο. Επίσης, ανέφερε τις χαρούμενες στιγμές που ζήσανε μαζί και τη δύναμη που τους έδωσαν οι δυσκολίες στη ζωή του Τόλη.

Τέλος, η Άντζελα μίλησε για το πένθος που αισθάνεται από την απώλεια του συζύγου της. Εξήγησε ότι το πένθος δεν εξαφανίζεται ποτέ αλλά υπάρχει πάντα μέσα μας. Επίσης, ανέφερε ότι είναι σημαντικό να ξεπερνάμε το πένθος και να συνεχίζουμε να ζούμε. Είπε επίσης ότι θαύμαζε τον Τόλη και ανακάλυπτε όλο και περισσότερα σχετικά με εκείνον. Ο θάνατός του ήταν αξιοπρεπής, και αυτός ίσως αισθανόταν ότι ήταν καλύτερα να φύγει καθώς η υγεία του επιδεινώνονταν. Η Άντζελα αποχαιρέτησε τον σύζυγο της όπως έπρεπε και παραδέχτηκε ότι είναι βέβαιη ότι αυτός ξυπνούσε πριν πάει στην εντατική, για να την απασχολήσει και να δει την κόρη του να μεγαλώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ