Πρόγνωση Καιρού για την Κυριακή του Πάσχα 2024: Πώς θα εξελιχθεί η Ανάσταση και το Πάσχα

Πρόγνωση Καιρού για την Κυριακή του Πάσχα 2024: Πώς θα εξελιχθεί η Ανάσταση και το Πάσχα

Αναλυτική πρόβλεψη του καιρού για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα. Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (04/05), αναμένονται εναλλαγές μεταξύ νεφώσεων και τοπικών βροχών σε πολλές περιοχές της χώρας, με τις καταιγίδες να είναι πιο πιθανές στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μετρίους έως ισχυρούς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ανάλογα με την περιοχή.

Πρόβλεψη Καιρού για το Μεγάλο Σάββατο (4/5) ανά περιοχή:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Αναμένονται αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές, ενώ στις ανατολικές περιοχές και στη Θράκη οι καταιγίδες θα είναι πιο συχνές. Οι άνεμοι θα είναι μέτριοι με ένταση που φτάνει τοπικά τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές, με πιθανότητα καταιγίδων σε ορεινές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν με μέτρια ένταση που φτάνει τα 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

(…πληροφορίες για τις υπόλοιπες περιοχές…)

Πρόβλεψη Καιρού για την Κυριακή του Πάσχα (05/05)

Την Κυριακή του Πάσχα προβλέπονται νεφώσεις και τοπικές βροχές σε πολλές περιοχές, με βελτίωση τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν με μετρία έως ισχυρή ένταση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Πρόβλεψη Καιρού για τη Δευτέρα του Πάσχα (06/05)

Τη Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με κάποιες τοπικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί με τοπική ένταση 3 με 4 μποφόρ.

Πρόβλεψη Καιρού για την Τρίτη (07/05)

Για την Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους, χωρίς αξιόλογες αλλαγές στη θερμοκρασία. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ενώ η ηλιοφάνεια θα υπερτερεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ