Η Αιμιλία Υψηλάντη και η εγγονή της: “Η ευθύνη μου είναι να ζήσω για την εγγονή μου”

Η Αιμιλία Υψηλάντη και η εγγονή της: “Η ευθύνη μου είναι να ζήσω για την εγγονή μου”

Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε για τη σχέση που έχει με την εγγονή της μετά την απώλεια της κόρης της. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η ευθύνη απέναντι στην εγγονή της είναι να ζήσει, καθώς εκείνη δεν έχει ούτε πατέρα ούτε μητέρα.

Με την κόρη της

aimiliamarinaipsilant6i

Η ευθύνη απέναντι στην εγγονή μου είναι να ζήσω

Η Αιμιλία Υψηλάντη τόνισε ότι η ευθύνη της απέναντι στην εγγονή της είναι να ζήσει, κάνοντας λόγο για τον πόνο της απώλειας και την απουσία γονέων και αδελφών στη ζωή της εγγονής της. Αναφέρθηκε στον δύσκολο χαρακτήρα των σχέσεών της με την εγγονή της, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορές γενεών και τα διαφορετικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η κόρη της Αιμιλίας Υψηλάντη πέθανε στα 55 της

Η κόρη της, Μαρίνα Υψηλάντη, απεβίωσε αιφνιδίως στα 55 της χρόνια, τον Νοέμβριο του 2022, αφήνοντας πίσω της τη μητέρα της Αιμιλία Υψηλάντη και τον πατέρα της, τον ναυτικό Άγγελο Υψηλάντη. Η Μαρίνα είχε αποφοιτήσει από τη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Επίσης, είχε αποκτήσει μια κόρη.

Σε συνέντευξή της πριν από τον θάνατο της κόρης της, η Αιμιλία Υψηλάντη είχε μιλήσει για τη ζωή της και τη σχέση της με τον σύζυγό της και την κόρη της, εκφράζοντας την αγάπη και τον πόνο που ένιωθε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ