Γιώργος Αγγελόπουλος: Η σημασία της προσευχής και οι σκέψεις πάνω στη ζωή και την οικογένεια

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η σημασία της προσευχής και οι σκέψεις πάνω στη ζωή και την οικογένεια

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για πολλά θέματα, από την αναμονή του για το παιδί που περιμένει με τη Δήμητρα Βαμβακούση, μέχρι την απώλεια της μητέρας του και τα σχέδιά του στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός τόνισε τη σημασία της προσευχής στην καθημερινότητα, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως η προσευχή βοηθά στη λήψη αποφάσεων και στην αξιοποίηση του χρόνου που έχουμε με τα αγαπημένα πρόσωπα μας. Στάθηκε επίσης στο γεγονός πως οι άνθρωποι δεν είναι δεδομένοι και τονίζει τη σημασία του να ζούμε κάθε στιγμή με τους αγαπημένους μας.

Για το θέμα της πατρότητας, εξέφρασε τη χαρά του που ετοιμάζεται να γίνει γονέας, αλλά και την ανησυχία του για τους τρόπους που θα αποτελέσουν τη βάση της ανατροφής του παιδιού του. Δήλωσε πως η σύζυγός του, Δήμητρα, δεν επιδιώκει υλικά αγαθά αλλά θέλει να παρέχει ό,τι καλύτερο μπορεί για το παιδί τους, υπογραμμίζοντας τον πραγματισμό της στάσης τους ως μελλοντικών γονέων.

Τέλος, αναφερόμενος στον τηλεοπτικό του ρόλο, αποκαλύπτει πως δε θα συμμετάσχει στο φετινό “Survivor” και διευκρινίζει τις πιθανές τηλεοπτικές προτάσεις που δέχτηκε, αναφέροντας πως ενώ είχε συζητήσεις για παρουσιαστικό ρόλο, αυτό δεν πραγματοποιήθηκε λόγω συγκεκριμένων ανωτέρων υποχρεώσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ