Φαίη Σκορδά στον Λεμπιδάκη: “Ξέρω ποιος σε επηρεάζει να λες αυτά”

Φαίη Σκορδά στον Λεμπιδάκη: “Ξέρω ποιος σε επηρεάζει να λες αυτά”

Η Φαίη Σκορδά αντέδρασε με φιλοσοφία και πραγματισμό όταν ο δημοσιογράφος ανέφερε πληροφορίες για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τη ζώνη 10-1 στο OPEN.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης σχετικά με το πρωινό πρόγραμμα του OPEN για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ο Χάρης Λεμπιδάκης έκανε μια «έκπληξη» στη Φαίη Σκορδά την Τρίτη 16 Απριλίου. Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος, το όνομα της παρουσιάστριας συζητείται από τους ανώτερους του σταθμού για το πρωινό πρόγραμμα της νέας σεζόν. «Υπάρχει μια λίστα ονομάτων στο OPEN για την πρωινή ζώνη, και χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη συζήτηση, έχω ακούσει και το όνομά σου. Μπορεί να είναι απρεπές, αλλά αποτελεί μέρος της ενημερωτικής κάλυψης» είπε ο δημοσιογράφος.

«Ξέρω ποιος σε επηρεάζει να λες όλα αυτά σήμερα. Θα μιλήσω με τον άτομο που σου απάντησε στα μηνύματα το πρωί, θα το συζητήσουμε αργότερα. Ήταν αστείο αυτό που είπες εμπρός μου. Αν δεις οποιαδήποτε αλλαγή, θα είμαι εδώ για σένα, όμως αυτό δε σημαίνει τίποτα καθώς είναι φυσιολογικό το όνομά σου να ακούγεται όταν λήγει ένα συμβόλαιο» απάντησε η Φαίη Σκορδά, με τον δημοσιογράφο να διευκρινίζει πως δεν τον έχει επηρεάσει κανείς.

Τέλος στις 12:00 – 14:00 στο ΣΚΑΪ: Ποιος δημοσιογράφος επιστρέφει με τη δική του εκπομπή;

Μια απόφαση που έχει ληφθεί στο σταθμό είναι ότι η ζώνη 12:00 – 14:00 θα εστιάζεται στην ενημέρωση. Αν η Φαίη Σκορδά δεν μετακινηθεί σε άλλη ζώνη, τότε πιθανόν δε θα παραμείνει σε αυτή τη θέση. Στο πλαίσιο της εκπομπής Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρεται ότι εάν η παρουσιάστρια δεν φύγει, το σταθμό σχεδιάζει να της αναθέσει τη ζώνη του μεσημεριανού χρόνου. Ο Άρης Προτοσάλτες πρόκειται να αντικαταστήσει τη Φαίη Σκορδά στη ζώνη 12:00 – 14:00 από τη νέα σεζόν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ