Δηλώσεις Ντορέττας Παπαδημητρίου για την πολυσυζητημένη αντιπαράθεση της Μαίρης Συνατσάκη και της Ζήνας Κουτσελίνη

Δηλώσεις Ντορέττας Παπαδημητρίου για την πολυσυζητημένη αντιπαράθεση της Μαίρης Συνατσάκη και της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε σήμερα στο «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση μεταξύ της Μαίρης Συνατσάκη και της Ζήνας Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια σχολίασε όσα έχουν ακουστεί, δηλώνοντας πως το γεγονός είναι άδικο για τη Μαίρη, καθώς το συγκεκριμένο αστείο δεν είναι αποδεδειγμένο πως εκπορεύεται από την πλευρά της.

Αδικαιολόγητο αστείο

H Ντορέττα δήλωσε: «Υπήρχαν πολλές φήμες σήμερα εκτός από το ραδιόφωνο, και θα ήθελα να αναφέρω πως θεωρώ αδικο για τη Μαίρη αυτό που συμβαίνει. Δεν θέλω να εισέλθω στην προσωπική διαμάχη μεταξύ ατόμων, καθώς θεωρώ ότι κάθε κατηγορία που αδικεί κάποιον προκαλεί ίσο πόνο. Το συγκεκριμένο αστείο που αναφέρθηκε είναι αδικαιολόγητο, το οποίο θα με ενόχλησε κι εμένα, αν εμπλέκονταν τα παιδιά μου. Είναι λυπηρό το γεγονός πως ένας τίτλος μπορεί να προκαλέσει τέτοιο πόνο, αφού η Μαίρη ζήτησε συγγνώμη για κάτι που έγινε πριν 10 χρόνια.»

Τελειώνοντας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου πρόσθεσε: «Αυτό το αστείο δεν ήταν αξιόλογο, δεδομένου ότι ο προφανής σκοπός του δεν ήταν να προκαλέσει προθεσμία σε κάποιον. Παρ’ όλα αυτά, η Μαίρη φαίνεται ότι δεν είχε πρόθεση να προκαλέσει οποιαδήποτε αντίδραση και αυτό είναι σημαντικό. Ακόμα κι αν αυτό δεν σημαίνει κάτι, είναι προφανές ότι ως μητέρα, θα σε ενοχλούσε να ακούσεις κάτι τέτοιο για τα παιδιά σου. Γνωρίζω ότι το θέμα έχει λυθεί εδώ και 10 χρόνια και όταν έγινε, υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι στην εκπομπή. Είναι άδικο για τη Μαίρη, η οποία είναι ένας ανθρώπινος ο οποίος δεν προσβάλλει και είναι πάντα ευγενική».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ