Χωρισμοί: Τα 6 ζευγάρια που έλυσαν τη σχέση τους

Χωρισμοί: Τα 6 ζευγάρια που έλυσαν τη σχέση τους

Ο δημοφιλής τηλεοπτικός σεισμός συνεχίζεται για την τρίτη σερί σεζόν, αλλά φαίνεται να μην είναι τόσο τυχερός για τους πρωταγωνιστές της σχετικά με τις προσωπικές τους σχέσεις. Από την πρεμιέρα έως το φινάλε, οι χωρισμοί ζευγαριών που πρωταγωνιστούν στον δημοφιλή σασμό είναι έξι και έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Θανάσης Τότσικας αποφάσισαν να χωρίσουν. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Παρόλο που πλέον ζουν χωριστά, το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης

Μετά από οκτώ χρόνια σχέσης, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης αποφάσισαν να χωρίσουν πέρυσι την άνοιξη. Η σχέση τους είχε ξεκινήσει στα γυρίσματα της σειράς «Η Εκδρομή» και εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα.

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης

Μετά από 18 χρόνια σχέσης, ηλιοφάνεια αποφάσισαν να χωρίσουν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Γιάννης Νταλιάνης, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα παιδιά τους. Μένουν μαζί και συνεργάζονται σε θεατρική παράσταση.

Γιώργος Αμούτζας – Έλενα Πιερίδου

Το ζευγάρι που απαρτίζουν ο Γιώργος Αμούτζας και η Έλενα Πιερίδου χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης. Μετά από προσπάθεια επανασύνδεσης, αποφάσισαν να διαλύσουν τη σχέση τους.

Νεκταρία Γιαννουδάκη – Παναγιώτης Μοσχοβίτης

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη και ο Παναγιώτης Μοσχοβίτης χώρισαν μετά από χρόνια γάμου, αν και εξακολουθούν να ζουν μαζί. Η σχέση μεταξύ τους είχε ξεκινήσει σε περιοδεία θεατρικής παράστασης.

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου διέλυσαν τον γάμο τους μετά από εννέα χρόνια. Τώρα ζουν χωριστά και διατηρούν επαφές μόνο για θέματα που αφορούν την κόρη τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ