Άρης Μακρής μιλά για την Άννα Μαρία Βέλλη στο Tiktok: “Το έχω πει ό,τι είχα να πω”

Άρης Μακρής μιλά για την Άννα Μαρία Βέλλη στο Tiktok: “Το έχω πει ό,τι είχα να πω”

Ο Άρης Μακρής αντιδρά στο τελευταίο βίντεο της Άννας Μαρίας Βέλλη στο Tiktok, απαντώντας στο υπονοούμενο που έριξε για τους “μπάσταρδους ανθρώπους”. Στο πλαίσιο της εκπομπής “Πρωινό” και της Αναστασίας Ζάρκα, ο τραγουδιστής και ηθοποιός δήλωσε ότι δεν επιθυμεί πλέον να σχολιάζει τη γνωστή Youtuber, καθώς η όλη κατάσταση σχετικά με την κακοποίηση της πρώην συντρόφου του επηρεάζει αρνητικά την τρέχουσα σχέση του.

Αναλυτικά, ο ηθοποιός εξέφρασε τη γνώμη του λέγοντας: “Ό,τι είχα να πω για την Άννα Μαρία Βέλλη, το είπα. Όσο ξέρεις εσύ την απάντηση, άλλο τόσο ξέρω κι εγώ. Δεν ενδιαφέρομαι να επανέλθω στο θέμα ή να καταβάλλω περαιτέρω προσπάθειες για έρευνα. Αφήνω πίσω μου αυτή την ιστορία και την ανεδιάλυτη φήμη που ακολουθούσε το όνομά μου χωρίς αιτία”.

makris

Η πλήρης απάντησή του τραγουδιστή

Προχωρώντας, ο Άρης Μακρής τόνισε: “Δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε κάτι παραπτώματα και συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν ενδιαφέρομαι να αντιμετωπίσω κάθε νέα ανάρτησή της, διαφαίνεται άσκοπο. Η φήμη που είχε δημιουργηθεί με ενοχλούσε στη σχέση μου και αυτό με ώθησε να μιλήσω. Η υπόθεση έχει κλείσει, δεν υπάρχει λόγος για επαναδιαπραγμάτευση. Προτιμώ να εστιάζω στο μέλλον και όχι στο παρελθόν. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με δικηγόρους ή οτιδήποτε άλλο”, διευκρίνισε ο Άρης Μακρής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ