Άγριος τσακωμός Μικρούτσικου – Πουλόπουλου στη μέση η Κατερίνα Καινούργιου

Άγριος τσακωμός Μικρούτσικου – Πουλόπουλου στη μέση η Κατερίνα Καινούργιου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γιάννης Πουλόπουλος μπήκαν σε έντονη αντιπαράθεση στην εκπομπή “Super Κατερίνα”. Η συζήτηση αφορούσε τα του Fame Story και τον Μικρούτσικο να διακόπτεται από τον Πουλόπουλο. Αυτό οδήγησε σε έναν θυμό του Μικρούτσικου, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν οι φωνές και να ακολουθήσει μια εκρηκτική αντιπαράθεση “on air”.

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου και η απόγνωση της Κατερίνας Καινούργιου

Ο Μικρούτσικος σχολίασε: “Κανόνες σημαίνει να μην διακόπτεις όταν μιλάω. Αν δεν ολοκληρώσω, δεν μιλάω. Δεν σου ακούω τη γνώμη. Μόνο εγώ να μιλάω”. Αυτό προκάλεσε οργή στον Μικρούτσικο, με τον Πουλόπουλο να διευκρινίζει ότι δεν προσπαθεί να πει τη γνώμη του. Ο Μικρούτσικος ξέσπασε απαντώντας: “Δεν σε ακούω. Πες τα αλλού”.

Ο Μικρούτσικος επεσήμανε ότι η κοπέλα που συζητούσαν είναι προτεινόμενη από τους καθηγητές του Fame Story και όχι από τους κριτές. Ο Πουλόπουλος προσπαθούσε να εξηγήσει τον λόγο που είχε διακόψει τον Μικρούτσικο, αλλά αυτό εξόργισε ακόμη περισσότερο τον Μικρούτσικο.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να ηρεμήσει τα πνεύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της έντασης. Υπενθυμίζεται ότι ο Μικρούτσικος είχε εκφράσει απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη γνώμη του στην εκπομπή, με μια ανάρτηση στο Instagram πριν από λίγες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ