Τρεις φορές δίδυμα: Μια οικογένεια που ξεχωρίζει!

Τρεις φορές δίδυμα: Μια οικογένεια που ξεχωρίζει!

Μια μητέρα από το Όρεγκον μίλησε για τη ζωή μιας οικογένειας με έξι δίδυμα παιδιά. Η Kathleen Marie και ο σύζυγός της Adam είναι γονείς του James και της Julie (7 ετών), του Mikey και της Marie (5 ετών) και των Leo και Luke (2 ετών). Η Kathleen Marie μίλησε για το πώς διαχειρίζεται την καθημερινότητα της ανατροφής των παιδιών της και πως οργανώνει εκδρομές για αυτά το καλοκαίρι.

Η Kathleen Marie, που είναι πρώην νταντά και δασκάλα, πάντα επιθυμούσε μια μεγάλη οικογένεια, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι θα είχε τρία σετ δίδυμα. Μιλώντας για την ανατροφή των παιδιών της, αναφέρει ότι παραμένει οργανωμένη και χαίρεται τις στιγμές με τα παιδιά της. Παρόλα αυτά, αναγνωρίζει την πρόκληση που αποτελεί η φροντίδα των παιδιών της για 10 εβδομάδες όταν είναι στο σπίτι για το καλοκαίρι.

Για να διατηρήσει την τάξη στο σπίτι, η Kathleen χρησιμοποιεί έξυπνες τακτικές, όπως τη χρήση σκούπας-ρομπότ για να καθαρίζει όσο οι παιδιές κοιμούνται. Επίσης, προτιμά να κάνει τα ψώνια της online και να τα παραδίδουν στο σπίτι, καθώς χρειάζονται μεγάλες ποσότητες τροφίμων για όλη την οικογένεια.

Παρόλο που οι εξορμήσεις σε βουνά, παραλίες και πάρκα είναι αγαπημένες στην οικογένεια, η Kathleen και ο Adam φροντίζουν να έχουν και ήσυχα απογεύματα στο σπίτι. Επίσης, οργανώνουν ταξίδια με ένα minivan που χωράει όλη την οικογένεια.

Η Kathleen μοιράζεται την καθημερινότητα της μέσω του site της “Half a Dozen Twins” και των social media, όπου μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες και βίντεο με τα παιδιά της.

Καθημερινά ανακαλύπτει το γέλιο και την χαρά που μπορεί να της προσφέρει η οικογένειά της, προσπαθώντας να εστιάσει στις θετικές στιγμές και να απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα παιδιά της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ