Τραγωδία στο Λος Άντζελες: Άνδρας 35 ετών βρέθηκε νεκρός μετά από επίθεση πιτ μπουλ

Τραγωδία στο Λος Άντζελες: Άνδρας 35 ετών βρέθηκε νεκρός μετά από επίθεση πιτ μπουλ

Η επίθεση αναθέτει την ασφάλεια του εκτροφέα σε ερωτήματα

Ένας κτηνοτρόφος στο Λος Άντζελες βρέθηκε νεκρός αφού δέχτηκε επίθεση από μια αγέλη 13 πιτ μπουλ στην αυλή του σπιτιού του στο Κόμπτον. Η τραγωδία συνέβη όταν ο 35χρονος προσπάθησε να ταΐσει τα ζώα του τη νύχτα της Πέμπτης.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ειδοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής από έναν φίλο του άνδρα, ο οποίος ανακάλυψε το αιμόφυρτο πτώμα. Πλάνα από ελικόπτερο αποκάλυψαν το χάος που επικράτησε, με το θύμα να είναι περιτριγυρισμένο από τα σκυλιά, πέντε ενήλικα και οκτώ κουτάβια, τα οποία συνέχισαν να επιδεικνύουν επιθετική συμπεριφορά.

Ανησυχία στην περιοχή

Ο άνδρας ήταν γνωστός για την εκτροφή και την πώληση πιτ μπουλ, μια πρακτική που τώρα ελέγχεται εξαιτίας του τραγικού συμβάντος. Η επίθεση δημιούργησε ανησυχίες όχι μόνο για τα πρωτόκολλα ασφαλείας του εκτροφέα, αλλά και για τους κινδύνους που σχετίζονται με την εκτροφή αυτού του είδους των σκύλων.

Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να εισέλθουν προσεκτικά στην ιδιοκτησία, μερικές φορές αναγκαζόμενοι να ανέβουν στην οροφή για να απομακρύνουν ασφαλώς τα σκυλιά από το θύμα, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο σώμα του. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, μια γυναίκα που προσπαθούσε να διαφύγει από την αυλή έπρεπε να σωθεί από τους πυροσβέστες.

Το Τμήμα Φροντίδας και Ελέγχου Ζώων της κομητείας του Λος Άντζελες ανέλαβε την φροντίδα των σκύλων, μετά την απόφαση του πατέρα του θύματος να τους παραδώσει για κατάσχεση και εξέταση. Η διευθύντρια του ιδρύματος Marcia Mayeda εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους φίλους του θύματος, τονίζοντας την τραγικότητα του περιστατικού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ