Το πιο μοναχικό πρόβατο της Βρετανίας: Η Φιόνα βρήκε και πάλι παρέα

Το πιο μοναχικό πρόβατο της Βρετανίας: Η Φιόνα βρήκε και πάλι παρέα

Το πιο μοναχικό πρόβατο της Βρετανίας, η Φιόνα, έχει ξανά βρει παρέα. Μια ομάδα αγροτών κατάφερε να τη διασώσει από μια δυσπρόσιτη παραλία στα Χάιλαντς της Σκωτίας, όπου έμενε εγκλωβισμένη για δύο χρόνια. Τώρα, η Φιόνα θα μεταφερθεί σε μια φάρμα όπου θα μπορούν οι επισκέπτες να την θαυμάσουν κάθε μέρα.

Η Τζίλιαν Τέρνερ ανακάλυψε το πρόβατο πριν από δύο χρόνια

Ο Κάμι Γουίλσον, ο οποίος κουρεύει πρόβατα και είναι παρουσιαστής εκπομπής του BBC, αποφάσισε να οργανώσει τη διάσωση της Φιόνα όταν έμαθε για την κατάστασή της από τα ΜΜΕ. Μαζί με μια ομάδα, κατάφεραν να την ανεβάσουν από την απότομη πλαγιά, παρουσιάζοντας μεγάλη προσπάθεια, αφού το πρόβατο είχε εγκλωβιστεί για δύο χρόνια. Η Τζίλιαν Τέρνερ είχε ανακαλύψει τη Φιόνα πριν από δύο χρόνια και την είχε ενημερώσει για την περιπέτειά της.

Το πρόβατο φαινόταν απεγνωσμένο

Όταν η Τζίλιαν Τέρνερ ξανάκανε τη διαδρομή της, πρόσφατα, είδε την ίδια τη Φιόνα, η οποία φαινόταν εντελώς εξαντλημένη. Το πρόβατο είχε περάσει δύο χρόνια μόνο του, προσπαθώντας να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους που περνούσαν από την παραλία. Η Τζίλιαν Τέρνερ προσπάθησε να βρει βοήθεια από διάφορες οργανώσεις, αλλά χωρίς επιτυχία. Τελικά, η ομάδα του Κάμι Γουίλσον αποφάσισε να κινηθεί και να τη διασώσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ