Ο νέος υπουργός Άμυνας της Ρωσίας μιλά για “νέες μεθόδους διεξαγωγής πολέμου” κατά της Ουκρανίας

Ο νέος υπουργός Άμυνας της Ρωσίας μιλά για “νέες μεθόδους διεξαγωγής πολέμου” κατά της Ουκρανίας

Ο Αντρέι Μπελούσοφ, ο οποίος προτάθηκε από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ως υπουργός Άμυνας, δήλωσε ότι το κύριο καθήκον της Ρωσίας είναι να επικρατήσει στον τομέα της μάχης στην Ουκρανία με ελάχιστες απώλειες στρατευμάτων. Τόνισε ότι η Ρωσία πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα τα προηγμένα εργαλεία του οπλοστασίου της για να εξασφαλίσει αυτήν τη νίκη, με το να αξιοποιούνται πιο αποτελεσματικά οι αμυντικές δαπάνες.

Συνεχίζοντας, επεσήμανε ότι ο εχθρός εξελίσσεται γρήγορα με τη χρήση νέων τεχνολογιών και ότι η Ρωσία πρέπει να αναπτύξει “νέες μεθόδους διεξαγωγής πολέμου”. Αναφέροντας την ανάγκη για ενημέρωση του εξοπλισμού, επεσήμανε ότι οι ρωσικοί στρατιώτες πρέπει να διαθέτουν τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και του εξοπλισμού επικοινωνιών, καθώς και επαρκή πυρομαχικά.

Ο Μπελούσοφ υποστήριξε επίσης ότι δεν απαιτείται μια νέα μαζική επιστράτευση, αλλά αντίθετα πρέπει να μεγιστοποιηθεί η απόδοση της οικονομίας πολέμου της Ρωσίας. Το πρόγραμμα του Μπελούσοφ αντιτίθεται στην προηγούμενη τακτική της επιστράτευσης εφέδρων, που είχε εκδοθεί από τον πρόεδρο Πούτιν το 2022, προκαλώντας αντιδράσεις στη χώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ