Νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε σε δυστύχημα αλεξίπτωτου: Ήθελε να ξεπεράσει τη φοβία της

Νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε σε δυστύχημα αλεξίπτωτου: Ήθελε να ξεπεράσει τη φοβία της

Σε τραγικό συμβάν, μια νεαρή μητέρα, 27 ετών, χάθηκε όταν το αλεξίπτωτό της πλαγιάς γλίστρησε και προκάλεσε τον θάνατό της σε δάσος στην Κολομβία. Δυστυχώς, αυτό συνέβη ενώ προσπαθούσε να νικήσει τον φόβο της. Η Ντανιέλα Μπάριος, λίγο πριν την πτήση, είχε κοινοποιήσει φωτογραφία στα social media, δείχνοντας ότι ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τον φόβο της. “Ελάτε να ξεπεράσουμε έναν φόβο μαζί”, έγραψε. Η τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια πτήσης πάνω από ένα δάσος, με τον πιλότο να μην μπορεί να αποφύγει την πτώση και να προσγειώσει το αλεξίπτωτο σε ασφάλεια.

colombia2

Ένας μάρτυρας είδε την πτώση και ζήτησε άμεση βοήθεια. Οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης ξεκίνησαν γρήγορα και ολοκληρώθηκαν όταν το πτώμα της Μπάριος εντοπίστηκε. Δυστυχώς, ήταν αργά καθώς η νεαρή γυναίκα δεν έδειχνε ζωή. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε στο σημείο.

Daniela Barrios

Σύμφωνα με αξιωματούχο, η πιθανότερη αιτία ήταν η γλίστρηση από τη θέση του συγκυβερνήτη, ενώ ο πιλότος δεν μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση καθώς δεν μπορούσε να εγκαταλείψει τη διαδρομή του.

Daniela Barrios 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ