Κέιτ Μίντλετον: Οι δύο μήνες από την εγχείρηση μέχρι τη δραματική ανακοίνωση για τον καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Οι δύο μήνες από την εγχείρηση μέχρι τη δραματική ανακοίνωση για τον καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Αντιμέτωπη με φήμες και θεωρίες συνωμοσίας

Η Κέιτ Μίντλετον έβαλε τέλος στις φήμες, ανακοινώνοντας μέσω ενός βίντεο ότι πάσχει από καρκίνο. Οι δύο μήνες που πέρασαν από την εγχείρηση που υποβλήθηκε μέχρι την αποκάλυψη της διάγνωσης της, ήταν γεμάτοι με σχόλια, θεωρίες συνωμοσίας και φήμες σχετικά με την υγεία της. Ενώ η εγχείρηση της Κέιτ πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου, η ανακοίνωση για τον καρκίνο έγινε αργότερα μέσα σε ένα κλίμα ανασφάλειας και αναμονής.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος, μέλος της βασιλικής οικογένειας, είχε επίσης διαγνωστεί με καρκίνο μετά την επέμβαση στο προστάτη του. Μετά από την ανακοίνωση αυτή, η αναμονή για νέα εξελίξεις ήταν μεγάλη και οι φήμες δεν έλειπαν, καθώς ορισμένοι αμφισβήτησαν ακόμα και την ταυτότητα της Κέιτ σε μερικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν.

Αντιμέτωπη με φήμες και θεωρίες συνωμοσίας

Η Κέιτ προσπάθησε να διαψεύσει τις φήμες με μια φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της, αλλά ακόμα και αυτό δεν έφερε την αναλγησία στο κλίμα αβεβαιότητας. Οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας συνεχίστηκαν, ισχυριζόμενες πως είναι ψευδής στοιχεία, μερικοί ακόμη να υποστηρίζουν ότι είχε διαζύγιο. Τελικά, η Κέιτ αναγκάστηκε να αποκαλύψει την αλήθεια δύο μήνες αργότερα μέσω μιας δημόσιας ανακοίνωσης, προκαλώντας θερμές αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ