Η στιγμή που πιλότος ανακοίνωσε σε ένα 10χρονο ότι θεραπεύτηκε από τον καρκίνο

Η στιγμή που πιλότος ανακοίνωσε σε ένα 10χρονο ότι θεραπεύτηκε από τον καρκίνο

“Πριν απογειωθούμε, μας ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξετάσεις σας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι είστε καθαρός από καρκίνο”

Μια αξιομνημόνευτη στιγμή συνέβη σε μια πτήση προς το Ορλάντο της Φλόριντα στις ΗΠΑ, όταν ο πιλότος ανακοίνωσε σε έναν δέκαχρονο και τους γονείς του ότι θεραπεύτηκε από τον καρκίνο. Ο δέκαχρονος Τζέικομπ ταξίδευε με τους γονείς του για να επισκεφθεί το πάρκο της Ντίσνεϊ. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο πιλότος πήρε το μικρόφωνο για να κάνει ανακοινώσεις. Αντί για τις συνηθισμένες ανακοινώσεις, όμως, μοίρασε τα ευχάριστα νέα με τους επιβάτες.

Αρχικά, ανέφερε τον δεκάχρονο Τζέικομπ, που έκανε τον νεαρό να σηκώσει το χέρι του, προκειμένου να τον δουν όλοι. Στη συνέχεια, περιέγραψε τον αγώνα του Τζέικομπ με τον καρκίνο και ότι στις τελευταίες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είναι καθαρός. Οι επιβάτες άρχισαν να χειροκροτούν. Τα λόγια του πιλότου συγκίνησαν τόσο τον Τζέικομπ όσο και τους γονείς του, οι οποίοι ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς και αγκάλιασαν τον γιο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ