Επίθεση Καγκουρό: Απίστευτο βίντεο από τον Καναδά

Επίθεση Καγκουρό: Απίστευτο βίντεο από τον Καναδά

Καγκουρό επιτέθηκε σε αστυνομικό: Το θηλυκό καγκουρό δραπέτευσε από τους φροντιστές του

Κατά τη διάρκεια μεταφοράς του σε άλλο ζωολογικό κήπο στον Καναδά, ένα καγκουρό δραπέτευσε από τους φροντιστές του και προκάλεσε έκπληξη όταν ξαφνικά επιτέθηκε σε έναν αστυνομικό. Το θηλυκό καγκουρό δραπέτευσε από τους φροντιστές του στην πόλη Όσαβα, ενώ ήταν στον δρόμο προς τον καινούργιο του προορισμό. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζοντας το καγκουρό να πλανιέται στους δρόμους της πόλης.

Μετά από τριήμερη διαφυγή, το καγκουρό εντοπίστηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας από αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία σε αγροτική έκταση στα βόρεια περίχωρα της Όσαβα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Κρις Μπόιλο στο δίκτυο CBC. Όπως κατέγραψαν οι φροντιστές, οι αστυνομικοί κατάφεραν να το πιάσουν και να το ελέγξουν. Στη διαδικασία αυτή, το καγκουρό επιτέθηκε στον αστυνομικό, κάνοντας έκπληκτο τον Μπόιλο.

Το καγκουρό πρόκειται να μεταφερθεί σε ζωολογικό κήπο του Κεμπέκ. Μετά από αυτήν την περιπέτεια, θα παραμείνει για λίγες ημέρες στον ζωολογικό κήπο της Όσαβα, όπου έχει ήδη υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ