Έφηβος 17 ετών μαχαίρωσε 15χρονη: Συναντήθηκαν σε καβγά και επενέβη για να βοηθήσει τη φίλη της

Έφηβος 17 ετών μαχαίρωσε 15χρονη: Συναντήθηκαν σε καβγά και επενέβη για να βοηθήσει τη φίλη της

Τραγωδία στην περιοχή Κρόιντον του Λονδίνου, όταν μία 15χρονη κοπέλα δολοφονήθηκε στον δρόμο κατά τη διάρκεια μιας καυγάς. Η έφηβη προσπάθησε να επέμβει σε μια διαμάχη ανάμεσα σε μια φίλη της και τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την πίεζε να τα ξαναβρούν. Ο καβγάς ξεκίνησε σε ένα λεωφορείο, όπου οι δύο ανήλικες βρίσκονταν, και συνεχίστηκε όταν οι δύο κοπέλες κατέβηκαν από το όχημα. Ο 17χρονος καταδιώκτης τους τραυμάτισε θανάσιμα την 15χρονη, με ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών. Παρά τις προσπάθειες των περαστικών και του οδηγού του λεωφορείου να την σώσουν, η νεαρή έχασε τη ζωή της στο σημείο.

Ο δράστης συνελήφθη, παρά τη διάφυγή του

Ο δράστης, που είναι 17 ετών, απομακρύνθηκε από το σημείο του εγκλήματος, αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησαν να τον παραδώσουν στην αστυνομία. Ωστόσο, αυτό δεν επιτεύχθηκε και ο έφηβος συνελήφθη 75 λεπτά αργότερα, 8 χιλιόμετρα μακριά από το μέρος του εγκλήματος. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο 17χρονος είναι ο μοναδικός ύποπτος και ότι δεν αναζητείται κανένας άλλος. Μεταξύ των στοιχείων που συλλέχθηκαν από την τοποθεσία του εγκλήματος ήταν ματωμένα λουλούδια και ένα σημείωμα από τον 17χρονο, στο οποίο εκφράζεται η αγάπη του προς την άλλη ανήλικη.

Συγκλονιστικές μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων

Οι μάρτυρες περιγράφουν την επίθεση του δράστη και την απελπισμένη προσπάθεια της 15χρονης να διασωθεί. Προσπαθήσεις κατάφεραν να αποτρέψουν τη συνεκτίμηση της φίλης της, η οποία φώναζε να πάει στην καλύτερή της φίλη. Οι γονείς της καλέστηκαν στο σημείο, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς είχε χάσει ήδη τη ζωή της. Τα λουλούδια, τα κεριά και τα σημειώματα που αφήνονται στο σημείο του εγκλήματος από διέρχονται περαστικούς είναι μια έκφραση βαθιάς θλίψης και συμπαράστασης προς την οικογένεια της νεαρής κοπέλας.

Πληροφορίες από τη BBC/Daily Mail

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ