Τροχαίο Καστέλλα: Μια 45χρονη μητέρα νεκρή αφού εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητό της

Τροχαίο Καστέλλα: Μια 45χρονη μητέρα νεκρή αφού εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητό της

Τροχαίο Καστέλλα: Συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα, αναζητείται αυτός που παρέσυρε τη σορό της γυναίκας.

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στην Καστέλλα Ευβοίας στις 30 Μαρτίου, με την 45χρονη μητέρα να χάνει τη ζωή της. Η γυναίκα αυτή εργαζόταν σε κατάστημα στην περιοχή και φέρεται να αποχώρησε από εκεί λίγο μετά τις 01:00 τα ξημερώματα με κατεύθυνση προς την Αρτάκη, όπου είχε την κατοικία της μαζί με τα παιδιά της. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητό της βρέθηκε τρακαρισμένο στο αριστερό ρεύμα προς την Αρτάκη, μέσα σε χωράφι, ενώ η ίδια εντοπίστηκε ώρες αργότερα σε μια διαφορετική περιοχή, μετά το νεκροταφείο της Καστέλλας. Η έναρξη δεδομένης ότι η 45χρονη εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο λόγω της έντονης σύγκρουσης. Η γυναίκα εντοπίστηκε, με τα ίχνη αίματος που οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σημείο αυτό, σύμφωνα με το evima.gr.

elas 1 1

Το περιστατικό ενίσχυσε την υπόθεση ότι η 45χρονη πιθανότατα παρασύρθηκε από άλλο όχημα που εγκατέλειψε το σημείο. Μετά από έρευνα της Ομάδας Ασφαλείας του Τμήματος Διρφύων Μεσσαπίων, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ύποπτος οδηγός του τροχαίου. Πρόκειται για έναν κάτοικο της Νέας Αρτάκης από το Πακιστάν.

Οι κάμερες καταγράφουν τον οδηγό

Έτσι, ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο συνελήφθη, ενώ εξακολουθεί να αναζητείται αυτός που παρέσυρε τη σορό της γυναίκας. Η Ασφάλεια Χαλκίδας διαθέτει υλικό από κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σημείο του τροχαίου. Από το υλικό αυτό προκύπτει ότι ένα δεύτερο όχημα κινούνταν την ώρα του τροχαίου προς την Καστέλλα, ακολουθώντας την πορεία προς το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, και στη συνέχεια εξήλθε προς την Αρτάκη διασχίζοντας την πίσω πλευρά ενός βενζινάδικου. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, οι αρχές είναι κοντά στον εντοπισμό του οδηγού που φέρεται να παρέσυρε την 45χρονη Μαρκέλλα.

ekav 5

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ