Τραγουδία στη Σύμη – Νεκρός 19χρονος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε πλοίο

Τραγουδία στη Σύμη – Νεκρός 19χρονος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σε πλοίο

Πραγματοποιήθηκε μια τραγωδία στη Σύμη, όπου ένας 19χρονος αλλοδαπός άνθρωπος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με ένα πλοίο.

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Το μεσημέρι της χθεσινής ημέρας, η Λιμενική Αρχή της Σύμης ενημερώθηκε ότι ένας 19χρονος αλλοδαπός επιβάτης του πλοίου επέλευε στη θάλασσα της περιοχής του Αγίου Αιμιλιανού στη Σύμη και έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο πλοίο, απαιτώντας άμεση νοσοκομειακή φροντίδα. Άμεσα, ένα λεωφορείο του Λιμενικού Σώματος-Ομάδας Ελικοπτέρων αναχώρησε για την περιοχή με έναν γιατρό από το Κέντρο Υγείας της Σύμης για να παράσχει βοήθεια. Ο 19χρονος επιβάτης λάβει τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του Κέντρου Υγείας της Σύμης και από έναν γιατρό και μια νοσοκόμα που βρίσκονταν στο πλοίο, αλλά, παρά τις προσπάθειες, ο επιβάτης αυτός απεβίωσε.

Το πτώμα του παραδόθηκε σε λεωφορείο της ΕΛ.ΑΚΤ.-Λ.Σ. και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας της Σύμης. Ο Λιμενικός Σταθμός της Σύμης που διεξάγει την έρευνα, παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομίας από τη Διοικητική Υπηρεσία Δικαστικής Ιατρικής των Δωδεκανήσων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ