Τούρκος επιχειρηματίας ατύχημα: Σύγκρουση με τα βράχια στη Λέρο

Τούρκος επιχειρηματίας ατύχημα: Σύγκρουση με τα βράχια στη Λέρο

Ένα ατύχημα συνέβη με έναν γνωστό τούρκο επιχειρηματία και τη σύζυγό του στο νησί της Λέρου. Ο Ali Sabanci και η σύζυγός του, Vuslat Dogan Sabanci, βρίσκονταν στην Ελλάδα για τις διακοπές τους όταν συνέβη το ατύχημα, σύμφωνα με την εταιρεία του επιχειρηματία, Esas Holding. Ο Ali Sabanci τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν δοθεί από την εταιρεία.

Ο Ali Sabanci είναι πρόεδρος της Esas Holding και μέλος του διοικητικού συμβουλίου των αεροπορικών εταιρειών Pegasus Hava Tasimaciligi AS. Η οικογένεια Sabanci ελέγχει έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους της Τουρκίας. Η σύζυγός του, Vuslat Dogan Sabanci, είναι κόρη του πρώην μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, Aydin Dogan.

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, το ζευγάρι προσέκρουσε στα βράχια καθώς πήγαινε σε ένα εστιατόριο, αλλά ευτυχώς διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Αρχικά πήγαν στο νοσοκομείο του νησιού και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Μπόντρουμ. Τώρα βρίσκονται σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη για ιατρική περίθαλψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ