Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/1 – Πώς θα λειτουργήσουν

Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 14/1 – Πώς θα λειτουργήσουν

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων. Η περίοδος αυτή άρχισε στις 8 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει ως τις 29 Φεβρουαρίου 2024. Τα μικρά εμπορικά καταστήματα θα λειτουργούν από τις 11 π.μ. ως τις 6 μ.μ., ενώ οι αλυσίδες καταστημάτων και τα πολυκαταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Το εμπορικό κοινό προσκαλείται να εκμεταλλευτεί τις υψηλές εκπτώσεις που προσφέρονται.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Η ακρίβεια και η διάρκεια των εκπτώσεων εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως το κόστος παραγωγής, την προσφορά, τη ζήτηση, την ανταγωνιστική τιμολόγηση και τη φορολογία. Ωστόσο, η κυβέρνηση δείχνει ότι παρέχει υποστήριξη στην αγορά με λογικά μέτρα, προκειμένου να προστατεύσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ελπίζουμε ότι ο έλεγχος από τη ΔΙΜΕΑ θα αποτρέψει τις αθέμιτες πρακτικές και τις παραπλανητικές προσφορές από διεθνείς εταιρείες».

«Πιστεύουμε ότι οι εκπτώσεις θα πρέπει να διευρυνθούν στα προϊόντα τροφίμων με συμμετοχή των σούπερ μάρκετ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια και να περιοριστεί ο πληθωρισμός», πρόσθεσε.

ERMOU 3

Ωράρια σούπερ μάρκετ την Κυριακή

Τα LIDL θα λειτουργήσουν ανάλογα με την περιοχή είτε από τις 11:00 έως τις 18:00, είτε από τις 11:00 έως τις 20:00. Το κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος στο Metro Mall και στην Πειραιώς θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00. Ο Μασούτης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς και τα μίνι μάρκετ και το ΟΚ Market θα λειτουργήσουν κανονικά. Το κατάστημα Σκλαβενίτης στο Smart Park στα Σπάτα θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 έως τις 20:00. Όλα τα καταστήματα του My Market θα παραμείνουν κλειστά εκτός από αυτό της Ερέτριας.

ermou 4

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ